cos
Cosul meu
Cosul este gol

Pentru a putea comanda trebuie sa adaugi produsele in cos.

cos
Cosul meu
Cosul este gol

Pentru a putea comanda trebuie sa adaugi produsele in cos.

Nedeea Feteasca Feteasca Neagra & Novac & Negru de Dragasani

Scrie o recenzie
Tara de origine:

Romania


Regiune:

Samburesti


An:

2019


Tip:

Sec


Culoare:

Rosu


Temp. servire:

16-18°C


Cantitate:

0.75 L


Alcool:

13.5%


Tip strugure:

feteasca neagra, negru de Dragasani, novac


Aspect:

Roșu rubiniu intens cu nuanțe violacee


Miros:

Foarte fructat, cu arome de cireșe negre, cuișoare, prune uscate și fructe de pãdure, ușor condimentat.


Gust:

Cremos, puternic dar echilibrat, cu tanini rotunzi și un final persistent.



60.00 lei
ARTVRT0001

Ultimele 5 sticle

in stoc
+
Adauga la favorite
Tara de origine:

Romania


Regiune:

Samburesti


An:

2019


Tip:

Sec


Culoare:

Rosu


Temp. servire:

16-18°C


Cantitate:

0.75 L


Alcool:

13.5%


Tip strugure:

feteasca neagra, negru de Dragasani, novac


Aspect:

Roșu rubiniu intens cu nuanțe violacee


Miros:

Foarte fructat, cu arome de cireșe negre, cuișoare, prune uscate și fructe de pãdure, ușor condimentat.


Gust:

Cremos, puternic dar echilibrat, cu tanini rotunzi și un final persistent.



DISPONIBIL CU LIVRARE PRIN CURIER
Poți comanda online cu livrare prin curier rapid Sameday sau la EasyBox. Livrarea se face în 1-2 zile lucrătoare.
DISPONIBIL ȘI ÎN MAGAZINUL DIN BAIA MARE
Str. Podul Viilor, nr. 2, Baia Mare Vezi pe hartă
Poți comanda online cu ridicare din magazinul fizic.
Se calculează timpul disponibil...

Asociere culinara

Carne de Oaie

Carne de Porc

Carne de Vanat

Carne de Vita

Poveste

Acest vin din gama Nedeea este un cupaj de Feteascã Neagrã, Negru de Drãgãsani, Novac, cu un aspect vizual limpede și strãlucitor.

Vinul este dominat de un miros intens si foarte fructat, cu arome de cireșe negre, cuișoare, prune uscate și fructe de pãdure, ușor condimentat și un gust plin, cremos, puternic dar echilibrat, cu tanini rotunzi și un final persistent.

Vinul poate fi învechit la sticlã, în acest mod el căpătand o texturã mai catifelatã și un buchet mai complex. Recoltarea se face separat pentru fiecare soi și se efectuează manual în lădițe de plastic. După desciorchinare și zdrobire, muștuiala este pompată în cisterne de inox cu temperatura controlatã unde este însămånțată cu levuri pentru desăvårșirea fermentației alcoolice, urmată de tragerea vinului și finalizarea fermentației malolactice în baricuri franceze de stejar unde se înnobilează cu o periodă de maturare de circa 2-6 luni, timpul de maturare în barrique fiind diferit de la un soi la altul. Următoarea etapă este cea de selecție și asamblare a vinurilor într-un cupaj unic. Dupa conditionare, vinul este îmbuteliat și depozitat în pivniță pentru un nou stagiu de elevare, în sticlă de această dată.

Parerea consumatorilor

Nu exista recenzii

Produse asemanatoare

Somelier Bot

Salut, ce vrei sa bei?
Acest ChatBot este în faza de testare și poate face unele greșeli.