Clynelish 14YO Scotch Whisky

Scrie o recenzie
Tara de origine:

Scotia


Regiune:

Highlands


Tip:

Whisky


Culoare:

Auriu


Temp. servire:

18-20 °C


Cantitate:

0.7 L


Alcool:

46%


Aspect:

Aurie-ambrata


Miros:

Note proaspete, fructate și maritime


Gust:

Dulceata maltata, lemn de stejar, arome fructate310.00 RON
WH1

Ulimele 3 sticle

in stoc
+
Adauga la favorite
Tara de origine:

Scotia


Regiune:

Highlands


Tip:

Whisky


Culoare:

Auriu


Temp. servire:

18-20 °C


Cantitate:

0.7 L


Alcool:

46%


Aspect:

Aurie-ambrata


Miros:

Note proaspete, fructate și maritime


Gust:

Dulceata maltata, lemn de stejar, arome fructate
Asociere culinara

Aperitiv

Branzeturi

Peste si Fructe de mare

Carne de Vanat

Carne de Vita


Poveste

În inima pitoreștilor dealuri verzi ale Scoției, unde legende străvechi se împletesc cu aromă de malț, există o băutură care povestește secole de măiestrie și tradiție: Clynelish. Numele său, răsunând adânc în rădăcinile celtice, ne aduce aminte de pasuni neprihănite și verzi. Deși poartă în esența sa briza sărată a mării, Clynelish surprinde printr-un gust proaspăt și floral, amintind de zilele de primăvară în mijlocul naturii înflorite.

Hărăzit cu o istorie ce se întinde pe parcursul a două secole, acest nume nobil a fost un simbol constant pe etichetele sticlelor de whisky, un memento al unei ere în care distileriile erau rariți și valoroase. Și chiar dacă altele poartă titluri mai răsunătoare, Clynelish a rămas mereu o alegere de suflet pentru cunoscători. Sunt cei care, sorbind din pahar, pot descifra acel joc delicat dintre aromele maritime și cele montane, simțind contururile insulelor și silueta munților în fiecare picătură.

Imaginează-ți o călătorie: în nările tale se ridică un miros complex și captivant, un melanj de sălbăticie și eleganță. În gustul său, se reflectă stilul insular distinct, oferind un final prelung, unde aromele fructate și proaspete se joacă și se așează ușor pe papilele gustative, invocând amintiri și visuri.

Clynelish, cu maturarea sa de 14 ani, este un whisky ce se mulează pe orice moment al zilei, fiind o alegere perfectă ca aperitiv. Acesta nu este doar un whisky, ci o odă adusă tradiției, pământului și elementelor care îl definesc. Un basm lichid, o poveste în fiecare sticlă.

Parerea consumatorilor

Nu exista recenzii

Produse asemanatoare