Ciroc vodka

Scrie o recenzie
Tara de origine:

Franta


Regiune:

Bordeaux


Tip:

Snap Frost


Culoare:

Incolora


Cantitate:

0.7 L


Alcool:

40%


Tip strugure:

Ugni Blanc, Mauzac Blanc


Aspect:

Limpede cristalin


Miros:

Citrice, Fructat, Vegetal


Gust:

Vita de Vie, Pomelo, Chimion, Struguri copti, Mere verzi290.00 RON
2238

Ulimele 4 sticle

in stoc
+
Adauga la favorite
Tara de origine:

Franta


Regiune:

Bordeaux


Tip:

Snap Frost


Culoare:

Incolora


Cantitate:

0.7 L


Alcool:

40%


Tip strugure:

Ugni Blanc, Mauzac Blanc


Aspect:

Limpede cristalin


Miros:

Citrice, Fructat, Vegetal


Gust:

Vita de Vie, Pomelo, Chimion, Struguri copti, Mere verzi

Poveste

Ciroc Premium Vodka este sortimentul de baza care face cinste brandului. Obtinuta prin distilarea strugurilor frantuzesti care se ridica la nivelul exigentelor impuse de maestrul distilator, ofera rasfat total simturilor. Ca si alte preparate distilate ce poarta amprenta Chevanceaux, situata in sudul Frantei si aceasta se bucura de atentia totala si experienta captata in timp.

Caracteristicile deosebite ale lui Ciroc Premium Vodka sunt usor de indragit si de apreciat, de consumatorii. Textura rafinata si gustul bogat al acestui sortiment sunt urmare directa a calitatii bune a ingredientelor din care este preparata, a procedeelor inedite de obtinere si a faptului ca este supusa procesului de distilare de cinci ori.

Aromele rafinate de citrice si gustul suav pot fi usor puse in valoare in diferite combinatii sofisticate. Textura fina pe care o manifesta este o consecinta directa a atentiei pe care o primeste. Vodka Ciroc Premium este o adevarata sursa de inspiratie pentru cocktailuri intrigante, fiecare preparat conceput cu ajutorul acesteia ofera senzatii intrigante pentru simturi.

Recomandare de servire: Cocktail: Grape Martini- amestecă 10 struguri albi într-un shaker împreună cu 50ml de vodcă Ciroc şi gheaţă. Agită bine, strecoară într-un pahar de martini şi decorează cu trei jumătăţi de struguri.

Parerea consumatorilor

Nu exista recenzii

Produse asemanatoare