Pentru a putea comanda trebuie sa adaugi produsele in cos.
Cuvée Uberland 2012
Romania
Timis
2012
Sec
Rosu
15-18°C
0.75 L
15%
Cabernet sauvignon, merlot
Rosu rubiniu, Insertii caramizii
Floral, Ierburi, Alcool integrat, Fructe coapte
Pruna, Visine, Coacaze, Taninuri rotunde, Stafide, Rom "Anejo", Piper, Cirese
Romania
Timis
2012
Sec
Rosu
15-18°C
0.75 L
15%
Cabernet sauvignon, merlot
Rosu rubiniu, Insertii caramizii
Floral, Ierburi, Alcool integrat, Fructe coapte
Pruna, Visine, Coacaze, Taninuri rotunde, Stafide, Rom "Anejo", Piper, Cirese
Asociere culinara

Branzeturi

Carne de Oaie

Carne de Vanat

Carne de Vita
Poveste
Procesul central care stă la baza acestui vin este „tăierea rugului”. Parcelele cele mai bune de struguri Cabernet şi Merlot sunt lăsate până ce strugurii ating maturitatea deplină. Apoi, pentru a concentra mai bine aroma, aceștia sunt parţial uscați/deshidratați prin tăierea rugului pe care cresc buchetele, pentru a separa strugurii de rădăcina butucului de vie.
Pe o perioada variind de la o săptămână la 20 zile (în funcţie de vreme), strugurii încep să se înmoaie şi în cele din urmă să apară un pic zbârciți. Acest lucru este cauzat de pierderea de apă prin evaporare, care concentrează aroma și zaharurile. În acelaşi timp, printr-un proces necunoscut, se formează arome suplimentare în struguri, cum ar fi o aromă florală ușoară, cu tentă de violet. Aroma se transpune în vin și poate fi simțită foarte puternic în când vinurile sunt tinere și devine mai integrată cu timpul în sticlă.
Parerea consumatorilor
Nu exista recenzii