Pentru a putea comanda trebuie sa adaugi produsele in cos.
Fratelli Giacosa Barbaresco
Italia
Piemonte
2015
Sec
Rosu
0.75 L
12.5%
nebbiolo
Rosu rubiniu, Insertii caramizii
Vegetal, Alcool integrat, Fructe de padure
Coacaze, Cafea, Aciditate placuta, Stafide, Nuci prajite, Lemn dulce, Caprifoi, Afina, Cardamon, Smochina
Italia
Piemonte
2015
Sec
Rosu
0.75 L
12.5%
nebbiolo
Rosu rubiniu, Insertii caramizii
Vegetal, Alcool integrat, Fructe de padure
Coacaze, Cafea, Aciditate placuta, Stafide, Nuci prajite, Lemn dulce, Caprifoi, Afina, Cardamon, Smochina
Asociere culinara
![](/images/icofood/oaie.png)
Carne de Oaie
![](/images/icofood/porc.png)
Carne de Porc
![](/images/icofood/pui.png)
Carne de Pui
![](/images/icofood/vanat.png)
Carne de Vanat
![](/images/icofood/vita.png)
Carne de Vita
Poveste
Un vin originar din speciile de vita de vie Nebbiolo, care evolueaza nestingherit in Piemontul italian, influentate de caracteristicile solului, unde climatul de zi cu zi si atingerile solare spun totul despre productiile finale ale podgoriei din vecinatate.
Datorita acestor caracteristici, s-a optat pentru procese de vinificatie diferite, pentru a se obtine clasificarea DOCG ( cea mai inalta treapta de recunoastere a vinurilor italienesti), maturarea fiind facuta in butoaie de barique frantuzesc vreme de 12 luni. Prezinta o culoare rosu-rubinica profunda, care se schimba odata cu trecerea timpului, existand posibilitatea sa apara si usoare nuante granate.
La nivel olfactiv buchetul floral intens aminte de violete, fructe sau jeleuri de coacaze, formand degustorului impresii durabile. Gustativ, corpul sau plin, taninii catifelati si aromele evolueaza progresiv pe palat, finalul viind unul vioi. A se consuma la o temperatura de 18 grade celsius in compania fripturilor din carne rosie sau vanat cu pene.
Parerea consumatorilor
Nu exista recenzii